Rebecca & Fabio

Ontdek hun verhaal

Rebecca & Fabio, wat een koppel! Ik kende hen al van vorige shoots die we gedaan hadden, waaronder een zotte halloweenshoot! Ze zijn erg fan van alle spooky stuff en hebben dit ook doorgetrokken in hun huwelijk. Pumpkins, skulls and the perfect fall season! 

Voor het klaarmaken te fotograferen ben ik begonnen bij Rebecca. Op haar Dr. Martens waren door een van hun beste vriendinnen twee skulls getekend met karakteristieken van haar en Fabio, super origineel! Daarna ging ik langs bij Fabio waar ik ook gegroet werd door hun hondjes : Simba & Luci.

Met een vuistje bevestigden ze in het gemeentehuis hun huwelijk, en daarna gingen ze voor een lekkere lunch met hun dichtste vrienden en familie naar Barnaba in Beringen. Daarna zijn we even naar Genk gereden om Fabio’s oma een bezoekje te brengen. Het was nog niet zeker of ze ’s avonds bij het feest kon zijn, dus dit was voor hem belangrijk (uiteindelijk is ze toch kunnen komen, dus dubbel feest!).

Voor de fotoshoot van Rebecca & Fabio trokken we naar het bos bij Koersel Kapelleke. Het was al heel de dag een wisselvallige dag, en uiteindelijk is het ook goed beginnen regenen tijdens de shoot. Ze hebben het even getrotseerd, wat eigenlijk wel een heel toffe foto heeft opgeleverd! Daarna zijn we toch wel naar de auto gelopen om te gaan schuilen! 

Eenmaal terug aangekomen bij Barnaba voor het avondfeest heb ik Rebecca even geholpen om haar haren te krullen, want die waren uitgezakt door de regen. Ik zeg het je, op een trouwdag ben ik vaak meer dan enkel fotograaf haha 😉 Voordat de gasten zouden aankomen hadden we eigenlijk nog een half uurtje tijd over. Barnaba heeft op hun terras een heel stuk verlicht met toffe lichtjes. Ik wilde hier graag mee experimenteren en stelde voor om hier nog enkele foto’s te gaan maken. Rebecca en Fabio waren even enthousiast en gaven me de tijd om van een gewone lichtjes foto iets specialer te maken. Hoe ik dit gefotografeerd heb. hou ik liever geheim, maar iedereen (inclusief mezelf) was heel verwonderd en blij met het resultaat! 

Ondertussen zijn de gasten aangekomen en werd er een heus pizza-buffet geserveerd. Aan de reacties te zien viel dit heel erg in de smaak. Na de openingsdans en het dansfeest eindigde ik de reportage met een gezellig momentje onder Fabio en zijn vrienden : klinken met whiskey!

Wil jij ook graag jouw herinneringen laten vastleggen?