Hi! Ik ben

Brenda B.

Ik ben Brenda, full-time fotograaf met een hart voor avontuur, echte emoties en beestjes! Met een camera in de hand is zoals veel mensen mij kennen : het is al lang een deel van mijn leven en het is mijn uitlaatklep : ik hou ervan om verhalen te vertellen via beelden.

Met drie energieke huskies in huis en Limburg als thuisbasis ga ik veel wandelen. En hoewel ik ook graag reis, maak  ik mensen er graag bewust van hoe mooi onze eigen natuur ook wel niet is. Soms moet je gewoon even pauzeren en rondkijken.

 Ik neem jou graag mee om even op die pauzeknop te drukken
en herinneringen te maken in een mooi stukje natuur!

Weetje

Our wolf pack : onze drie mooie huskies maken ons leven elke dag een stukje mooier (en hariger, dat ook, maar dat nemen we er graag bij haha). Ze heten Haïka, Joske & Beer!

Warrig haar, vuile schoenen, … Ik vind het allemaal niet erg als ik er wat avontuur voor terug krijg! Dicht bij huis of ver weg, in de natuur kan ik mijn hart verliezen. Het liefst in de herfst, of bij een laagje sneeuw maar natuurlijk ook tijdens die heerlijk warme zomeravonden

Weetje

Weetje

Warrig haar, vuile schoenen, … Ik vind het allemaal niet erg als ik er wat avontuur voor terug krijg! Dicht bij huis of ver weg, in de natuur kan ik mijn hart verliezen. Het liefst in de herfst, of bij een laagje sneeuw maar natuurlijk ook tijdens die heerlijk warme zomeravonden

Why I love

What I do

Het belang van het maken van herinneringen voor later is een grote reden waarom ik zo graag fotografeer. Zelf mis ik momenten uit mijn jeugd, gebeurtenissen of personen waar geen of weinig foto’s van zijn, en dat vind ik jammer. Want hoe fijn is het om eens in de zetel te gaan zitten en een avond herinneringen van vroeger op te halen? Het is ook met die gedachte dat ik veel belang hecht aan het tastbaar maken van beelden in deze vluchtige digitale wereld. Ik heb in mijn aanbod erg bewust een grote focus gelegd op albums om mijn visie te ondersteunen.

Een tweede reden waarom ik zo graag fotografeer is licht. De term ‘fotografie’ stemt uit het Grieks en betekent ‘schrijven met licht’. Licht bepaalt zoveel in een foto en ik vind het heerlijk om het licht te zien en te kunnen vangen in foto’s. Wanneer het ’s ochtends door de bomen sijpelt of ’s avonds zorgt voor een romantische oranje gloed, ben ik al op zoek naar het mooiste standpunt om dat licht te vangen en vast te leggen op beeld.

mistige ochtenden, dieren, verloren geraken in een boek

Schotland, Lapland, Ijsland, Italië

vinyl platen verzamelen, stranger things, tattoos

pasta, chipskes & een ijskoude cola zero met een citroentje! 

master in de beeldende kunsten & een lerarenopleiding

de mensen rondom mij, honden & paarden, kunst

ooit op een klein boerderijtje in het groen wonen

"Als je wilt herinneren hoe het voelde, leg het dan vast."

Experiences

Wat kan ik jou bieden?

Beeld.Schoon fotografie Loveshoot

Liefde & gezin

Beeld.schoon newborn baby zwangerschap fotografie

nieuw leven

Ondernemers