Experiences

Wat kan ik jou bieden?

Beeld.Schoon fotografie Loveshoot

Liefde & gezin

Beeld.schoon newborn baby zwangerschap fotografie

Nieuw leven

Let’s say I do

Trouwen

Neem me mee op jullie avontuur en ik vertel jullie verhaal door mijn camera. Op een rustige maar enthousiaste manier zorg ik voor de mooiste herinneringen van jullie trouwdag!

Beeld.Schoon fotografie trouwen

Jullie gaan trouwen! Proficiat! Nu begint het plannen van de allermooiste dag van jullie leven! Zoeken naar een feestzaal, uitnodigingen maken, de mooiste decoratie kiezen, het perfecte trouwkleed en kostuum vinden, … maar ook een fotograaf kiezen.

Foto’s zijn achteraf een van de weinige tastbare herinneringen van jullie huwelijk. Het is belangrijk om een goede klik te hebben met jullie fotograaf zodat jullie er ook alle vertrouwen in hebben. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. Hier leren we elkaar kennen, bespreken we jullie dag en luister ik aandachtig naar jullie wensen op vlak van fotografie. Ik vind het zelf erg belangrijk dat trouwfoto’s ook helemaal passen bij jullie. We bekijken dus zeker jullie verhaal en zoeken ook samen naar een passende locatie voor de fotoshoot.

Wanneer jullie beslissen mij als fotograaf te nemen voor jullie huwelijk (joepie!) wordt er een voorschot betaald en zet ik jullie datum vast in mijn agenda. Hierna ontvangen jullie een informatiebrochure met tips & tricks, alsook een locatiebrochure met tal van mooie shootlocaties. Wanneer we korter naar de trouwdatum toe gaan ontvangen jullie van mij ook een vragenlijst. Hierdoor ben ik al goed op de hoogte om aan jullie dag te beginnen. Ik vind het iedere keer weer een ongelofelijke eer om een huwelijk op beeld vast te mogen leggen, jullie mogen dus veel enthousiasme verwachten! 

Na jullie grote dag ga ik meteen aan de slag met jullie beelden. In de eerste dagen ontvangen jullie een preview : een eerste glans van de foto’s! Dan is het even wachten tot jullie de online fotogalerij met alle foto’s toegestuurd krijgen. Afhankelijk van jullie pakket komen we daarna nog eens samen om jullie USB-stick of album af te leveren.

3 formules

Brons

Wat mag je verwachten?

Vanaf €2199

Zilver

Wat mag je verwachten?

Vanaf €2689

Goud

Wat mag je verwachten?

Vanaf €3109

Graag meer info?

Creating memories together

Liefde & gezin

Graag even op pauze drukken wanneer de tijd te snel gaat? Graag jullie liefde op beeld laten vastleggen? Dan ben je aan het juiste adres!

Geschikt voor koppels, gezinnen, viervoeters, vrienden, zwangerschap, ...

Een prachtige herinnering aan jullie als koppel of gezin? Aan jullie vriendschap of van jullie huisdier(en)? Niet twijfelen, gewoon doen!

Hiervoor kunnen jullie een berichtje sturen via het contactformulier en dan spreken we een moment af. De locatie spreken we onderling af : misschien hebben jullie al een favoriete locatie, of jullie kunnen er eentje kiezen uit mijn locatiebrochure. Na het boeken ontvangen jullie ook een brochure vol met tips & tricks om jullie voor te bereiden op de fotoshoot, en een vragenlijst om de shoot goed voor te bereiden.
Vrijblijvend heb ik ook een klantengarderobe ter beschikking indien je een (zwangerschaps)jurk wil lenen voor de fotoshoot.

Gedurende een uurtje ga ik met jullie mee op avontuur en maken we gewoon plezier! Ik klik er de meest spontane en leuke momenten uit. Achteraf mogen jullie de foto’s digitaal verwachten via een online galerij en, afhankelijk van het gekozen pakket, in een mooi album of op een knappe vergroting.

3 formules

Brons

Wat mag je verwachten?

€399

Zilver

Wat mag je verwachten?

€644

Goud

Wat mag je verwachten?

€769

Golden memories

 

Gaat de tijd voor jullie soms ook zo snel? Worden jullie kindjes in een oogwenk groot? 

Enkele van mijn klanten, die met vaste regelmaat hun gezin laten vastleggen omdat hun kindjes zo snel groot worden, hebben mij geïnspireerd tot dit foto abonnement! 
Het idee erachter is dat jullie vier keer per jaar, één keer per seizoen, voor mijn lens komen staan. In plaats van vier volledige fotoshoots zoals hierboven doen we echter vier mini sessies van telkens 30 minuten. Minder lang maar ideaal om op regelmatige basis jullie gezin vast te leggen. Viervoeters trouwens ook welkom! 

Golden memories : Het foto abonnement
799 per jaar
  • 4 fotoshoots per jaar
  • 1 sessie van 30 min per seizoen
  • 10 digitale foto's per sessie inbegrepen (mogelijkheid tot aankopen van extra foto's)
  • 4 harmonicaboekjes met 10 foto's inbegrepen (1 boekje per sessie)
  • Mogelijkheid tot gespreide betalingen
  • Excl. km-vergoeding
Nieuw

Creating memories together

Nieuw leven

Zo klein, zo lief. Negen maanden op gewacht en nu, niet meer weg te denken in jullie gezin. De eerste dagen thuis zijn zo speciaal, ik leg ze graag voor jullie vast.

Newborn

Een newborn shoot kan het best gepland worden binnen twee weken na de geboorte. Wanneer jullie bij mij hiervoor een shoot boeken, leggen we een voorlopige datum vast maar ik hou bij newbornsessies altijd rekening met de mogelijkheid tot verplaatsen van de shoot bij bijvoorbeeld een vroegere bevalling. Newbornshoots vinden bij voorkeur plaats op een weekdag, gezien weekends vaak al lang van tevoren volgeboekt zijn. Voor newborn shoots kom ik altijd aan huis, zo is zijn jullie op jullie gemak in een vertrouwde omgeving.

Net zoals bij de andere shoots ontvangen jullie van tevoren ook een brochure met tips voor de fotoshoot. Ik breng een aantal dekentjes, wikkeldoeken, rompertjes, mandjes, … mee en we kijken wat jullie mooi vinden. We shooten op het tempo van de baby en maken tijdens een newbornsessie natuurlijk ook tijd voor leuke gezinsfoto’s. Dat kan eventueel ook buiten natuurlijk als het weer het toelaat. Achteraf mogen jullie de foto’s digitaal verwachten via een online galerij en, afhankelijk van het gekozen pakket, in een mooi album of op een knappe vergroting.

Brons

Wat mag je verwachten?

€499

Zilver

Wat mag je verwachten?

€744

Goud

Wat mag je verwachten?

€869

Voordeelpakket

Zwangerschap + newborn

Boek zowel je zwangerschaps- als newbornshoot bij beeld.schoon en krijg een mooie korting en een extra cadeautje!
Bekijk dit uitgebreid in de brochure die je op de website kan downloaden.

Wat anderen zeggen

“Brenda is echt een super lieve, vriendelijke, maar bovenal getalenteerde fotografe! Trouwen in een lockdown, het was zeker en vast een aparte dag. Bijna alles moest geannuleerd worden. Maar deze topper was erbij, en de beelden zijn nog steeds een prachtige herinnering aan een mooie, intieme dag! De manier waarop zij mensen in beeld brengt is magisch. Dat hebben we intussen al meermaals mogen ervaren. Onze zwangerschap, en de newbornshoot, alle grote momenten laten wij graag vastleggen op beeld door haar!”

Insen & Stefan

Download de brochure