Beeld.Schoon fotografie Loveshoot

Liefde & gezin

Beeld.schoon newborn baby zwangerschap fotografie

Nieuw leven

"Life is all about creating memories together."

Love & family

De love & family fotosessies zijn voor iedereen die met zijn of haar gezin graag even op pauze wil drukken in deze snelle wereld. In alle rust even alle focus op jullie verhaal. De liefde voor elkaar, voor jullie kindjes of huisdieren staat centraal.

Ik ga met jullie mee op avontuur en klik er de meest spontane en betekenisvolle momenten uit. Als resultaat krijgen jullie warme herinneringen mee naar huis die jullie voor altijd kunnen koesteren.

foto abonnement

Golden memories

Enkele van mijn klanten, die met vaste regelmaat hun gezin lieten vastleggen omdat hun kindjes zo snel groot werden, hebben mij geïnspireerd tot dit fotoabonnement.

Het idee erachter is dat jullie vier keer per jaar, één keer per seizoen, voor mijn lens komen staan. Maar in plaats van vier volledige fotosessies doen we echter vier minisessies van 20 tot 30 minuten. Ideaal om op een regelmatige manier zonder veel gedoe jullie snel groeiende kindjes vast te leggen.

"Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam."

Zwangerschap

De eerste schopjes voelen in je buik, dromen over jullie kleine wondertje…
Het is een prachtige en tegelijkertijd ook spannende periode uit jullie leven. Ik leg deze mijlpaal graag voor jullie vast op een warme en intieme manier.

Voor bolle buikjes heb ik een uitgebreide client closet ter beschikking met tal van mooie zwangerschapsjurken en accessoires. Deze mag je vrijblijvend gebruiken voor jouw zwangerschapsshoot.

Newborn

Zo klein, zo lief. Negen maanden op gewacht en nu… niet meer weg te denken in jullie gezin. De eerste dagen thuis zijn zo speciaal, ik leg ze graag voor jullie vast.

Voor newbornsessies kom ik naar jullie thuis, naar jullie vertrouwde omgeving. We werken op het tempo van de baby en in alles rust. Ze vinden idealiter plaats binnen twee à drie weken na de geboorte. Naast foto’s van jullie baby alleen, maken we ook tijd voor mooie gezinsportretten en lifestyle beelden.

Ik heb een aantal dekentjes, rompertjes en mandjes ter beschikking om ook aan huis een mooie setting te creëeren.

Combinatie zwangerschap & newborn

Wanneer jullie beide shoots bij mij boeken krijgen jullie een mooie korting & een vergroting cadeau.

"Let's say I do."

Trouwen

Jullie trouwdag, de dag waar jullie liefde voor elkaar centraal staat. De dag waarop jullie, omringd door familie en vrienden, ‘ja’ zeggen tegen elkaar. Een dag waar talloze nieuwe herinneringen gemaakt zullen worden.

Die herinneringen leg ik graag voor jullie vast op een rustige & warme, maar ook gedreven manier. Gedreven om jullie verhaal te vertellen in een verzameling van foto’s die jullie eigen zijn. Van kriebels in de buik ’s ochtends tijdens het klaarmaken, naar emotionele momenten tijdens de ceremonie, door gelach en geknuffel tijdens jullie fotoshoot en tot de perfecte afsluiter van jullie dag : ik ben er graag bij! 

“Onvergetelijke herinneringen voor avonturiers, dierenliefhebbers
& trouwers die het anders willen doen.”

Dit kan je meteen bij de eerste blik op mijn website lezen en staat waarvoor mijn hart warm wordt. Ik hou ervan wanneer koppels tradities uit de weg gaan en op hun eigen manier trouwen. Jullie ceremonie in een oude cinemazaal? Een festival huwelijk met tentjes? Gewoon intiem & gezellig dineren in een houten chalet vol lichtjes? Jullie trouwe viervoeter die jullie ringen komt brengen? Foodtrucks en lekker dansen tot in de late uurtjes? Geen schrik voor een vuile sleep? …

Count me in! 😉 Jullie zijn bij mij aan het juiste adres!

Prijzen voor huwelijksreportages starten vanaf €2199,- voor een aaneensluitende reportage van 8u. Download de brochure voor alle uitgebreide informatie en langere reportages.

ElopEments & intiem trouwen

Sommige van jullie kiezen er misschien ook voor om enkel onder jullie twee’tjes te trouwen en bijvoorbeeld in een prachtig landschap enkel voor elkaar jullie geloften voor te lezen. Misschien zelfs in het buitenland op jullie favoriete bestemming?

Of trouwen jullie enkel voor de wet en hebben jullie daarna een intiem etentje met jullie dichtste vrienden en familie? Hiervoor maak ik voor jullie graag een prijs op maat.

"The best of memories."

Fotoalbums

ls fotografe hecht ik veel waarde aan het printen van foto’s. De digitale wereld is al vluchtig genoeg, en foto’s zijn nog mooier als ze tastbaar zijn. Zo kun je over 20 jaar in de zetel zitten, in een album aan het bladeren zijn en terug gekatapulteerd worden naar talloze mooie herinneringen.

Ik vind het dan ook belangrijk om met een leverancier van topkwaliteit samen te werken om jullie dierbare herinneringen te bundelen in luxe fotoalbums die een leven lang meegaan. Van velvet tot linnen en leren covers, ontelbare kleurencombinaties, bewaardozen, … Je kan helemaal jouw ding kiezen.

Brons

Wat mag je verwachten?

Vanaf €2199

Zilver

Wat mag je verwachten?

Vanaf €2689

Goud

Wat mag je verwachten?

Vanaf €3109

Wat anderen zeggen

We hadden ons geen betere fotografe kunnen wensen voor onze trouw. Ze is professioneel, creatief, vriendelijk en heel stipt en correct. Kortom, ze kent haar vak. Een trouwalbum erbij nemen is dan ook een echte aanrader. Dankjewel om onze dag compleet te maken Brenda!
Jasper & Sarina
Via instagram terecht gekomen bij Brenda van Beeld.schoon. Haar liefde voor dieren stond ons meteen aan! Zij heeft onze huwelijksdag prachtig in beeld gebracht, we voelden ons meteen op ons gemak bij haar, ook omdat ze zo een rustige en aangename uitstraling heeft!" - Jochen & Nele "Wij voelde ons van het eerste moment op ons gemakske bij Brenda! Daarom dat wij na 2 shoots ook meteen haar voor de trouw wouden. Ze heeft niet alleen voor prachtige beelden gezorgd maar heeft ook mijn haren, na een regenbui, gered op de belangrijkste dag van ons leven 🙈 ik kijk al uit naar de volgende ontmoeting 🖤
Rebecca & Fabio
Brenda is van ons zwangerschapsfoto's komen maken met onze dieren (paard en hond), niet evident om mooie foto's te maken met dieren maar toen we het resultaat zagen hadden we nooit zo mooie foto's verwacht! Echt foto's voor in de boekjes! Zelf zijn wij geen mensen die graag op foto staan maar bij Brenda voelde we ons direct op ons gemak en begonnen we het zelfs leuk te vinden. Eerst wilden we geen newbornshoot laten doen omdat we zelf wel foto's wilden maken, maar omdat Brenda haar foto's zo mooi waren hebben we toch maar weer besloten om foto's te laten maken. En ook deze foto's waren weer toppertjes! We hebben ook redelijk veel foto's gekregen waardoor je zelf nog kon kiezen welke je de mooiste vond. Beeld.schoon is dus zeker een aanrader!
Pieter & Eveline