Hendrik & Charlotte

Ontdek hun verhaal

Hendrik & Charlotte

Winter wonder wedding.. Dat is de perfecte beschrijving voor het huwelijk van Hendrik & Charlotte. Ze trouwden op 3 december, een droge maar koude winterdag!

Ik begon de dag bij Charlotte thuis om haar opmaakmoment te fotograferen. Daarna gingen we naar het Kasteel van Ordingen, waar Hendrik haar stond op te wachten voor die toch wel spannende first look. Voor hun begon de dag met de fotoshoot, dus die volgde meteen!

Daarna zijn we naar een oude hal gereden bij de Droneport in Sint-Struiden voor nog enkele foto’s én voor de foto’s met Charlotte & Hendrik’s vrienden. Dit was voor hen heel belangrijk dus hebben ze hier voldoende tijd voor ingepland. Ik wil hier even een dikke chapeau geven aan alle meisjes want ze staan daar allemaal in hun mooie jurken.. bij amper 3 graden! 

De ceremonie vond plaats in de Academiezaal van Sint-Truiden. Het is anders dan we gewoon zijn van ceremonielocaties, maar ik vond het heel erg mooi en het past perfect bij een winter huwelijk. Bij de aankomst aan de feestzaal werden de gasten meteen opgewarmd met een jeneverke. Na de receptie kon iedereen genieten van een walking dinner dat afgesloten werd met een ijskoud buffet : ijstaartjes in kerstthema! De avond eindigde met een goed feestje!

Wil jij ook graag jouw herinneringen laten vastleggen?