Sarina & Jasper

Ontdek hun verhaal

Sarina & Jasper

Sarina & Jasper’s mooie dag begon bij het klaarmaken van de bruid. In alle rust werd haar make-up & haar gedaan, al kwamen de katjes wel even hun aandacht opeisen! 😉

Ze kozen ervoor om elkaar pas te zien tijdens de ceremonie. Sarina wandelde vol spanning door het gangpad naar haar toekomstige man. Daarop volgde een prachtige intieme ceremonie met een paar emotionele momentjes. Na een toffe exit maakten we enkele heel snelle koppelfoto’s, want de koppelshoot stond voor dit koppel op een andere dag gepland. 

Voor Sarina & Jasper geen klassiek diner of groot feest, maar lekkere verse pizza’s uit de steenoven. De eerste pizza werd door hun aangesneden, en de rest van de avond hebben ze nog genoten van een lekker dessertenbuffet en veel gebabbeld met vrienden en familie. 

Deel  2 : de dag van de fotoshoot. Op de oorspronkelijke huwelijksdag van Sarina & Jasper voorspelden ze heel erg wisselvallig weer, en omdat ze een binnenlocatie niet zagen zitten als decor voor hun trouwfoto’s hebben we het een weekje verplaatst. Een week later hadden we stralende zon en 30 graden! 😉 Ze kropen voor de tweede keer in hun trouwkleren en lieten zichzelf terug opmaken om dan ook all the way te gaan met hun fotoshoot en te eindigen in het water. Ook voor mij als fotograaf, een superleuke ervaring om vast te leggen!

 

• Makeup & haar: The Vintage Makeup Corner
• Bruidsjurk: WED2B
• Kostuum: GENTS (Maastricht)
• Ring Sarina: Vandeweyer (Lommel)
• Ceremonie: Esther Meuwis – HuisvandeMens
• Locatie: zaal Kastijd (Kortessem)

PART ONE

PART TWO

Wil jij ook graag jouw herinneringen laten vastleggen?