Lynn & Roeland

Ontdek hun verhaal

Lynn & Roeland

Voor het huwelijk van Lynn & Roeland trok ik ’s ochtends naar het gezellig Gronsveld, kort bij Maastricht. 

Voor Lynn & Roeland zijn er drie dingen belangrijk : hun schattigste viervoeter Loes, hun muntgroene fiat en het heuvellandschap. Na het klaarmaken en de first look begon hun dag met de fotoshoot, en die drie dingen mochten uiteraard niet ontbreken! Lieve Loes deed het uitstekend (en hun baasjes ook hoor) en het was super gezellig om met hun fiat’je door het mooie heuvellandschap te rijden!

Daarna volgde hun ceremonie in de Pippenjèr, een mooie groene omgeving van haar ouders, gevuld met alle mensen waar Lynn & Roeland van houden. Loes bracht de ringen (met behulp van een snoepje) en ze zeiden volmondig ja tegen elkaar! Vervolgens  werd er lekker geklinkt met een lekker stukje taart. Tussendoor maakten we tijd voor familiefoto’s. En ja, ook bompa ging op de schommel met een kei leuke foto als resultaat! 😉

Na de borrel hadden Lynn & Roeland een uiterst gezellig diner voorzien aan één lange tafel onder lampionnetjes, mét Italiaans kantje. Er werd lekker gegeten, gezongen en veel gelachen! Daarna werd iedereen met een oldtimer bus naar hartje Maastricht vervoerd voor het avondfeest!

Leveranciers : 
– Make-up: bebykay
– Kapper: studio Patsy
– Trouwjurk: Laure de Sagazan  – Kostuum: MILL Tailoring
– Ringen: Raeven Edelsmelden  – Locatie avondfeest: Grand Cafe Maastricht Soiron. 
– Oldtimer bus: Zuid Nederland Reizen
– DJ: Marvin (Maastricht)

Wil jij ook graag jouw herinneringen laten vastleggen?