Kristof & Sara

Ontdek hun verhaal

Kristof & Sara

Toen ik een mailtje binnenkreeg van Sara om te vragen of ik hun huwelijk wilde fotograferen stelde ze zichzelf en haar verloofde meteen voor. Ze waren high school sweethearts en al 11 jaar samen. Ze waren hun huwelijk aan het plannen en zeiden meteen dat het geen standaard huwelijk zou worden, want zo waren zij niet en ze wilden vooral trouwen op hun manier. Ze waren hun eigen festivalletje aan het organiseren waar de nadruk moest liggen op veel sfeer, gezelligheid en liefde. Toen ik anderhalf jaar later op hun trouwfeest aankwam, kon ik hen alleen maar gelijk geven! 

De ochtend begon bij Sara & Kristof voor de first look in hun tuin. Hun dochterje Lou en trouwe viervoeter Hector waren er uiteraard bij. 
Toen ik zag dat Sara kleurrijke vans aan had onder haar jurk werd ik instant enthousiast : een bruid die echt doet waar ze zin in heeft! 

Met hun Lada Niva, waar ze al vaak mee op avontuur waren geweest, kwamen ze aan aan het gemeentehuis. Ze trouwden voor de wet en daarna gingen we verder voor de foto’s te maken. Sara & Kristof wilden graag onder hun twee de ringen aan elkaar geven. Nuja.. een ring en een horloge voor Kristof 😉 

En dan startte hun festival van liefde en gezelligheid : een grote wei met een grote tent, gezellige zitplaatsen, veel kleurrijke veldbloemen, muziek, een foodtruck … helemaal zoals ze mij in het begin verteld hadden. De gasten kwamen aan, zetten hun tentjes op op de camping, gingen lekker babbelen en eten om uiteindelijk de beentjes los te gooien! 

Wil jij ook graag jouw herinneringen laten vastleggen?