Liefde & gezin.png

Een prachtige herinnering aan jullie als koppel of gezin? Aan jullie zwangerschap?  Niet twijfelen, gewoon doen!

Hiervoor kunnen jullie een berichtje sturen en dan spreken we een moment af. De locatie spreken we onderling af : misschien hebben jullie al een favoriete locatie, of ik help mee er eentje zoeken. Gedurende een uurtje ga ik met jullie mee op avontuur en maken we gewoon plezier! Ik klik er de meest spontane en leuke momenten uit.

Achteraf mogen jullie de foto's digitaal verwachten via een online galerij, samen met een leuk mini-album! 

Ronnie&An-kleinformaat-96.jpg
Newborn-Emmanouil-kleinformaat-56.jpg
newborn.png

Een newborn shoot kan het best gepland worden binnen twee weken na de geboorte. Wanneer jullie bij mij hiervoor een shoot boeken, is het voldoende om de periode van de bevalling door te geven. Wanneer jullie dan terug thuis zijn met jullie kindje, geven jullie een seintje en dan spreken we een dag af.
 

Voor newborn shoots kom ik altijd aan huis, zo is het kindje (en ook de ouders) het meest op hun gemak. We kijken wat jullie mooi vinden en gaan shooten op het tempo van de baby. We maken tijdens een newbornsessie natuurlijk ook tijd voor leuke gezinsfoto's. Dat kan eventueel wel buiten natuurlijk als het weer het toelaat. 

Achteraf mogen jullie de foto's digitaal verwachten via een online galerij, samen met een leuk mini-album. Er bestaat ook een zwangerschap & newborn pakket, hierover vind je meer informatie bij 'investering'.

Trouwen.png

Jullie gaan trouwen? Proficiat! Nu begint het plannen van de allermooiste dag van jullie leven! Zoeken naar een feestzaal, uitnodigingen maken, de mooiste decoratie kiezen, het perfecte trouwkleed en kostuum vinden, ... maar ook een fotograaf kiezen.

Foto's zijn achteraf een van de weinige tastbare herinneringen van jullie huwelijk. Het is belangrijk om een goede klik te hebben met jullie fotograaf zodat jullie er ook alle vertrouwen in hebben. Daarom beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. Hier leren we elkaar kennen, bespreken we jullie dag en luister ik aandachtig naar jullie wensen op vlak van fotografie. Ik vind het zelf erg belangrijk dat trouwfoto's ook helemaal passen bij jullie. We bekijken dus zeker jullie verhaal en zoeken ook samen naar een passende locatie voor de fotoshoot. 

Wanneer jullie beslissen mij als fotograaf te nemen voor jullie huwelijk (joepie!) wordt er een voorschot betaald en zet ik jullie vast in mijn agenda. Ik vind het iedere keer weer een ongelofelijke eer om een huwelijk op beeld vast te mogen leggen, jullie mogen dus veel enthousiasme  verwachten! Wanneer we korter naar de trouwdatum aangaan, zullen we zeker nog contact hebben en duidelijke afspraken maken. Ik ben op jullie dag heel dicht bij jullie en doe dat graag op een ontspannen manier. 

Na jullie grote dag ga ik meteen aan de slag met jullie beelden. In de eerste dagen ontvangen jullie een preview : een eerste glans van de foto's! Dan is het even wachten tot jullie de online fotogalerij met alle foto's toegestuurd krijgen. Afhankelijk van jullie pakket komen we daarna nog eens samen om jullie USB-stick of album af te leveren.

Trouw-Jeroen&Elisabeth-kleinformaat-643.
Styled wedding shoot 13.03-BTS-kleinform
Make-up&haar.png

Bij beeld.schoon kan je niet enkel terecht voor foto's, maar ook voor een mooie make-up look of kapsel. Heb je een belangrijke dag gepland staan of moet je naar een feest? Wij verzorgen voor jou de gepaste look van een mooie dagmake-up tot een glamoureuze avondmake-up, met of zonder een leuk opsteekkapsel.

Ook bruidjes kunnen bij ons ook terecht voor het bruidspakket make-up & haar. We beginnen altijd met een proefsessie enkele maanden voor de trouwdag. We bekijken wat het beste bij je past om je te laten schitteren op jouw dag! Jullie trouwdag zullen we met de uiterste professionaliteit te werk gaan om jou te laten stralen. Eventuele mama's, schoonmama's , getuigen, ... kunnen ook door ons opgemaakt worden. Hiervoor werk ik graag samen met Elise, en komen we met twee jullie opmaken.

totaalpakket.png

Het totaalpakket trouwen : een huwelijksreportage én het bruidspakket make-up & haar, kan dat?

Ja hoor!
 Op vlak van fotografie werk ik steeds alleen, maar zoals eerder vermeld werk ik bij make-up & haar samen met een collega, Elise. Zo kunnen we het totaal pakket aanbieden en hoef jij maar op een plaats te zijn voor alles! Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Styled wedding shoot 13.03.2020-kleinfor