1/1

MIJN


VERHAAL.

  • Instagram

Ik ben Brenda en met beeld.schoon bied ik een totaalpakket aan voor fotografie, make-up & haar. Fotografie is mijn sterkste basis en passie, en ik geloof ook met trots dat dit zichtbaar is in mijn werk. Ik hou ervan om jullie momenten te vereeuwigen op beeld zodat dit uiteindelijk tastbare herinneringen worden om een leven lang op terug te kijken. Ik fotografeer alles wat met liefde te maken heeft en doe dit op een warme, rustige manier maar toch met een heerlijk pak ambitie en gedrevenheid.

Gedreven om samen met jullie op avontuur te gaan, om jullie avontuur vast te leggen, als eeuwige herinnering. 

 

Styled wedding shoot 13.03-BTS-kleinformaat-54.jpg

WHY I LOVE WHAT I DO

Het belang van het maken van herinneringen voor later is een grote reden waarom ik zo graag fotografeer. Zelf mis ik momenten uit mijn jeugd, gebeurtenissen of personen waar geen of weinig foto's van zijn, en dat vind ik jammer. Want hoe fijn is het om eens in de zetel te gaan zitten en een avond herinneringen van vroeger op te halen? Het is ook met die gedachte dat ik veel belang hecht aan het tastbaar maken van beelden in deze vluchtige digitale wereld. Ik heb in mijn aanbod erg bewust een grote focus gelegd op albums om mijn visie te ondersteunen. 

Een tweede reden waarom ik zo graag fotografeer is licht. De term 'fotografie' stemt uit het Grieks en betekent 'schrijven met licht'. Licht bepaalt zoveel in een foto en ik vind het heerlijk om het licht te zien en te kunnen vangen in foto's. Wanneer het 's ochtends door de bomen sijpelt of 's avonds zorgt voor een romantische oranje gloed, ben ik al op zoek naar het mooiste standpunt om dat licht te vangen en vast te leggen op beeld.

Ik heb het geluk om van mijn passie mijn beroep te kunnen maken en ben daar heel dankbaar voor. Werken als zelfstandige in hoofdberoep was ooit een droom, maar ik heb het kunnen waarmaken! Er geeft niets meer voldoening dan elke dag doen wat je graag doet. Na al die jaren fotograferen heb ik tonnen ervaring en ben ik trots op waar ik vandaag sta!
Met die ervaring kom ik graag jouw huwelijk, baby'tje of gezin vastleggen.

MEER WEETJES

IMG_5263_edited_edited.jpg

Mijn weg in de fotografie begon op 15-jarige leeftijd op de Kunstschool in Genk. In 2014 studeerde ik af als master in de fotografie aan de Media, Arts & Design Faculty te Genk. Sindsdien is fotografie niet meer weg te denken uit mijn leven. 

Ik begon na mijn studies meteen in bijberoep en schakelde na enkele jaren over naar hoofdberoep!

211126 - Brenda-23.jpg