I N F O R M A T I E     F O T O A L B U M S

Basic : linnen

Deze worden gedrukt met een linnen cover, kleur naar keuze. Deze linnen covers kunnen bedrukt worden met een tekst, op twee verschillende manieren : lasertekst of embossing.
Bij de lasertekst wordt de tekst met een laser gebrand op het linnen. De kleur van de laser is daarom ook altijd het zelfde. Lasertekst op linnen geeft geen reliëf. Bij embossing worden de tekst met loden letters in het boek gezet waardoor je wel reliëf krijgt. Optioneel kun je bij embossing ook kiezen voor goud, zilver, wit of zwart.

De linnen trouwalbums zijn mogelijk in de volgende formaten : 20x20 of 30x30. Voor kleine reportages zoals een communie of newbornshoot zijn ook 15x15 of 15x20 mogelijk. Dit zijn de meest voorkomende maten. 

De albums worden gedrukt op een standaard papiersoort, namelijk Fujicolor HD Lustre albumpapier. Dit papier is semi-matte, geeft een subtiele zijdeglans en heeft een fijne oppervlaktestructuur. De fotoalbums worden op een lay-flat manier ingebonden. Dit wil zeggen dat wanneer het album open ligt, het volledig vlak is : er is geen vervelende vouw of naad. Hierdoor kunnen foto’s mooi over twee pagina’s geplaatst worden, zonder beeldverlies.

De bewaarbox voor albums worden gemaakt aan de hand van de maten van uw boek, maar gaan enkel bij 20x20 of 30x30. Er is een lint voorzien om het boek handig uit de box te halen. De box is gemaakt uit hout.
 

Luxe : eco-leer & suede/fluweel

Deze albums zijn luxueuzer dan de linnen albums. Je hebt keuze uit een eco-leer of suède/fluwele cover, elk in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. 
Eco-Leer (kunstleer) is gemaakt van synthetisch materiaal. Een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een zacht diervriendelijk materiaal met een uitstraling van echt leer. 
De fluwelen covers worden gemaakt van fluweelzacht materiaal die dankzij zijn zachte, langharige structuur van kleur lijkt te veranderen wanneer je de polen tegen de vleug opstrijkt.
Suède textiel, de definitie van luxe, wordt gekenmerkt door een aangenaam, warm gevoel en de mooie structuur. 

Deze albums kunnen gegraveerd worden met een laser of bedrukt worden met een embossing. In tegenstelling tot de linnen albums, geeft de laser hier wel ook reliëf. Voor de embossing zijn er hier meer kleurmogelijkheden. Ook is er meer keuze voor de lettertypes. Deze albums zijn mogelijk in dezelfde formaten als de linnen albums.

Het papiersoort waar deze albums op gedrukt worden is dikker dan bij de linnen albums. De pagina's worden standaard op Fuji fotopapier belicht in het klassieke zilverhalogenide-procedé op Silk of Silk Pearl papier. Fuji Silk is een halfmat/silk fotopapier met een lichte textuur ter bescherming en voorkoming van (vet-)vingerafdrukken. Fuji Pearl is een glanzend fotopapier met een parelmoer pigment die een mooie parelmoerglans geeft. Een derde mogelijkheid is nog het Mohawk Eggshell, een schitterend Fine Art-papier gemaakt met natuurlijke vezels.

De luxe albums komen standaard reeds in een houten box, maar deze kunnen ook geüpgraded worden naar een box in eco-leer. 
 

Kleurmogelijkheden :

Kleurmogelijkheden : 

Hoe werkt het?

Eerst en vooral geef je door wat voor soort boek je wil : het soort album, het formaat, de kleuren, ... en welke eventuele extra opties.

De foto’s voor in het boek kies je zelf. Na het ontvangen van de beelden, kies je een bepaald aantal beelden die er zeker en vast in moeten komen. Daarnaast maak je ook een lijstje reservebeelden om indien nodig het boek nog op te vullen. Je
 ontvangt altijd een pdf-voorbeeld van het boek alvorens het gedrukt wordt. Hier kunnen dan éénmaal wijzigingen aangebracht worden.

Fotoalbums kunnen afgehaald worden in Paal, samen afgeleverd worden met de USB-stick (bij huwelijken), of verstuurd worden via Bpost (aan hun standaard verzendkosten).
 

P R I J Z E N     F O T O A L B U M S

b a s i c   20 x 20

 linnen cover

20 spreads (= 40 bladzijden)
standaard papier
lay-flat binding

namen en/of datum op cover (laser of blanco embossing)
incl. BTW 

 

€ 150

l u x e   20 x 20

 eco - leer, suède of fluwele cover

20 spreads (= 40 bladzijden)
standaard papier
lay-flat binding

namen en/of datum op cover (laser of embossing)
incl. houten bewaarbox
incl. BTW 
 

€ 250

b a s i c   30 x 30

linnen cover

20 spreads (= 40 bladzijden)
standaard papier
lay-flat binding

namen en/of datum op cover (laser of blanco embossing)
incl. BTW 

€ 200

l u x e   30 x 30

 eco - leer, suède of fluwele cover
 20 spreads (= 40 bladzijden)
standaard papier
lay-flat binding

namen en/of datum op cover (laser of embossing)
incl. houten bewaarbox
incl. BTW 

 

€ 350

b a s i c   e x t r a ' s  

extra spread bij 20x20 : + € 2
extra spread bij 30x30 : + € 3

embossing met kleur : + € 7,50

houten bewaarbox 20x20 : + € 20 
houten bewaarbox 30x30 : + € 25
extra gravure houten box : + € 5   

 

l u x e   e x t r a ' s

extra spread bij 20x20 : + € 4
extra spread bij 30x30 : + € 8
 extra gravure hout : + € 5

metalen hoeken bij eco-leer : + € 7,50
bewaarbox eco-leer  bij 20x20 : + € 35
bewaarbox eco-leer bij 30x30 : + € 40

extra gravure bij eco-leer : + € 5

Let op! Deze prijzen gelden voor losse bestellingen van albums. In sommige reportages zoals huwelijken en newborns zit er reeds een linnen album bij inbegrepen.
Hiervan kan je alle informatie vinden bij de pagina 'prijslijst'. Upgrade's naar luxe albums zijn natuurlijk ook altijd mogelijk, ook deze informatie vind je bij de prijslijst.  

BEELD.SCHOON   •   info@beeld-schoon.com   •   0478 09 30 67   •   Limburg, BE