FOTOALBUMS BASIC LINNEN


Deze worden gedrukt met een linnen cover, kleur naar keuze. Deze linnen covers kunnen bedrukt worden met een tekst, op twee verschillende manieren : lasertekst of embossing.
Bij de lasertekst wordt de tekst met een laser gebrand op het linnen. De kleur van de laser is daarom ook altijd het zelfde. Lasertekst op linnen geeft geen reliëf. Bij embossing worden de tekst met loden letters in het boek gezet waardoor je wel reliëf krijgt. Optioneel kun je bij embossing ook kiezen voor goud, zilver, wit of zwart.

De albums worden gedrukt op een standaard papiersoort, namelijk Fujicolor HD Lustre albumpapier. Dit papier is semi-matte, geeft een subtiele zijdeglans en heeft een fijne oppervlaktestructuur. De fotoalbums worden op een lay-flat manier ingebonden. Dit wil zeggen dat wanneer het album open ligt, het volledig vlak is : er is geen vervelende vouw of naad. Hierdoor kunnen foto’s mooi over twee pagina’s geplaatst worden, zonder beeldverlies.

De linnen albums zijn mogelijk in de volgende formaten : 15x15, 
20x20 of 30x30. De bewaarbox voor albums worden gemaakt aan de hand van de maten van uw boek, maar gaan enkel bij 20x20 of 30x30. Er is een lint voorzien om het boek handig uit de box te halen. De box is gemaakt uit linnen of hout.


KLEURMOGELIJKHEDEN LINNEN
Let op!  De kleuren zand, olijf, cappuccino & kaki kunnen voor de tekst enkel bedrukt worden met embossing. 

 

Linnen Covers Basic.png

FOTOALBUMS LUXE ECO-LEER & SUEDE/FLUWEEL

 

Deze albums zijn luxueuzer dan de linnen albums. Je hebt keuze uit een eco-leer of suède/fluwele cover, elk in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. 
Eco-Leer (kunstleer) is gemaakt van synthetisch materiaal. Een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een zacht diervriendelijk materiaal met een uitstraling van echt leer. 
De fluwelen covers worden gemaakt van fluweelzacht materiaal die dankzij zijn zachte, langharige structuur van kleur lijkt te veranderen wanneer je de polen tegen de vleug opstrijkt.
Suède textiel, de definitie van luxe, wordt gekenmerkt door een aangenaam, warm gevoel en de mooie structuur. 

Deze albums kunnen gegraveerd worden met een laser of bedrukt worden met een embossing. In tegenstelling tot de linnen albums, geeft de laser hier wel ook reliëf. Voor de embossing zijn er hier meer kleurmogelijkheden. Ook is er meer keuze voor de lettertypes. Deze albums zijn mogelijk in dezelfde formaten als de linnen albums.

Het papiersoort waar deze albums op gedrukt worden is dikker dan bij de linnen albums. De pagina's worden standaard op Fuji fotopapier belicht in het klassieke zilverhalogenide-procedé op Silk of Silk Pearl papier. Fuji Silk is een halfmat/silk fotopapier met een lichte textuur ter bescherming en voorkoming van (vet-)vingerafdrukken. Fuji Pearl is een glanzend fotopapier met een parelmoer pigment die een mooie parelmoerglans geeft. Een derde mogelijkheid is nog het Mohawk Eggshell, een schitterend Fine Art-papier gemaakt met natuurlijke vezels.

De luxe albums kunnen tot 22 spreads in een houten box, bij meer spreads gaan ze in een box van eco-leer (dit heeft te maken met de dikte van het boek). 


KLEURMOGELIJKHEDEN ECO-LEER & SUEDE/FLUWEEL
 

PRIJZEN

basis linnen 20x20
€ 150

linnen cover

20 spreads (= 40 bladzijden)
standaard papier
lay-flat binding

namen en/of datum op cover (laser of blanco embossing)
incl. BTW 

luxe eco-leer/suede 20x20
€ 250

eco - leer, suede/fluwele cover

20 spreads (= 40 bladzijden)
standaard papier
lay-flat binding

namen en/of datum op cover (laser of embossing)
incl. BTW 

basis linnen 30x30
€ 200

linnen cover

20 spreads (= 40 bladzijden)
standaard papier
lay-flat binding

namen en/of datum op cover (laser of blanco embossing)
incl. BTW 

luxe eco-leer/suede 30x30
€ 350

eco - leer, suede/fluwele cover

20 spreads (= 40 bladzijden)
standaard papier
lay-flat binding

namen en/of datum op cover (laser of embossing)
incl. BTW 

basis linnen
extra's

extra spread bij 20x20 : + € 2
extra spread bij 30x30 : + € 3

embossing met kleur : + € 7,50
houten bewaarbox bij 20x20 : + € 20 
houten bewaarbox bij 30x30 : + € 25
extra gravure houten box : + € 5
 

luxe eco-leer/suede
extra's

extra spread bij 20x20 : + € 4
extra spread bij 30x30 : + € 8
 extra gravure hout : + € 5

metalen hoeken bij eco-leer : + € 7,50
bewaarbox hout bij 20x20 : + € 20
bewaarbox hout bij 30x30 : + € 25
bewaarbox eco-leer bij 20x20 : + € 35
bewaarbox eco-leer bij 30x30 : + € 40

extra gravure bij box : + € 5

Let op! Deze prijzen gelden voor losse bestellingen van albums. In sommige reportages zoals huwelijken en newborns zit er reeds een linnen album bij inbegrepen.
Hiervan kan je alle informatie vinden bij de pagina 'investering'. Upgrade's naar luxe albums zijn natuurlijk ook altijd mogelijk, ook deze informatie vind je bij de prijslijst.